Waar ga jij naar toe deze zomer? Weg in eigen land? Naar het buitenland en waar?

Tijdens de laatste grote persconferentie met de premier en de minister van volksgezondheid bleek wel hoeveel haken en ogen daar nog aan zitten – vakantie! Welke landen kunnen ‘coronacode’ geel worden en wat blijft oranje of rood? Hoe gaat het met landen buiten Europa en wat gebeurt in de weken daarna?


In een reclame van een bekende grootgrutter, zie je de caravan achteruitrijden naar een groot grasveld achter het huis.
Ook dat is een mogelijkheid, als je natuurlijk die ruimte hebt. Maar dat heeft ook nadelen, want kun je je werk wel voldoende loslaten vanuit die achtertuin?


In ieder geval zal deze zomerperiode gekenmerkt worden door nieuwe fenomenen. Het is niet meer zo logisch om in een vliegtuig te stappen of in de auto en naar een (ver) buitenland vertrekken. 

De vraag is wel: Wat doet dat met jou? Ben je teleurgesteld? Maak je er wat van in de gegeven situatie? Stel je een vakantie daarom mogelijk uit? Anders?

Iets om nu over na te denken. Of misschien wel te moeten nadenken tijdens die (gedwongen) vakantie? 

Ook over onderwerpen als: Hoe ga ik/gaan wij verder na die vakantie? 

  • Want mijn baan staat op de tocht, is weggevallen
  • Zaken als bij- of herscholing, nieuwe opleidingen
  • Andere werkplek
  • Andere woonplaats?

Het kan zo maar op je afkomen in deze tijd en als een grote zorg! 
Zo in de zin van: hoe moet ik verder? Met mijn gezin? Met mijn bedrijf? Met mijn leven?

En hoe ga ik met al die mogelijke vragen om? Zijn dit onderwerpen die je met een ander kunt delen, of heb je niemand waarmee je dat kunt?


Is er een mogelijkheid op dit met een Godheid te bespreken en met wie dan wel? Door op deze link te klikken kun je naar een lied luisteren. Met hem zul je kunnen inzoomen op al jouw vragen en wij doen dat al regelmatig. 
Gewoon door tegen hem te praten, ‘je hart te delen’. En dat kan overal waar jij maar wilt en niemand anders hoeft dat te horen of te zien! 

Misschien vind je dit voorstel helemaal niets? Mocht je vragen voor ons hebben, dan is dat misschien ook een mogelijkheid en kun je die hier kwijt.

Natuurlijk en voor zover van toepassing, een hele fijne vakantie!

Geverifieerd door ExactMetrics