Onder de noemer “Paas Gospel Manifestatie” vindt zondagmiddag 17 april 2022 rond de heuvel van Landgoed Bentwoud een paasviering plaats. De organisatoren hebben geen paaseieren verstopt, maar in plaats daarvan willen zij samen met iedere belangstellende vieren dat Jezus Christus is opgestaan uit de dood. Doelstelling van deze middag:  Samen vieren. Boodschappen van hoop en liefde te laten klinken; in de breedste zin van het woord. 

Deze “Paas Gospel Manifestatie” is een doorlopende manifestatie (14.00-17.00 uur) die wordt georganiseerd in samenwerking met een team van de Good News Truck en het platform IkgeloofinBoskoop. Ondersteuning komt van veel vrijwilligers uit de wijde omgeving van dit recreatiegebied, dat ligt ten zuiden van Hazerswoude, tussen Boskoop en Benthuizen en nabij Zoetermeer. Zij zorgen ook voor parkeerbegeleiding en geven bezoekers richting aan. 

Bezoekers worden uitgenodigd om samen te luisteren en (mee) te zingen. Neem een telefoon mee en iets om op te zitten. Er is ruimte genoeg!

 

Een cadeautje met veel informatie over de echte betekenis van Pasen

 

Iedere bezoeker krijgt bij aankomst een enveloppe met daarin onder meer een klein geschenk. Een geschenk waarmee je via je telefoon veel informatie kunt vinden, zoals over de echte betekenis van Pasen. De informatie sluit aan op de verhalen die deze middag wordt verteld en die “in deze roerige tijden een enorme steun kunnen betekenen”, aldus de organisatoren.

Stichting Good News Truck
De inhoudelijke organisatie is in handen van een team van evangelisten, onder de paraplu van de Stichting Good News Truck. Vanaf 14.00 uur tot (uiterlijk) 17.00 uur is iedereen hartelijk welkom op de genoemde heuvel. Uit veiligheidsoverwegingen, is er slechts één toegangsmogelijkheid: de parkeerplaats, voor auto’s bereikbaar vanaf de rotonde in de Hoogeveenseweg. Daar kan op aanwijzing gratis worden geparkeerd. Kies hiervoor op de rotonde de afslag met de verwijzing naar “Parkeren Bentwoud-Noord” (tegenover de afslag richting Hazerswoude). Adres volgens Google Maps: Tankvalpad 2731, Benthuizen; Pluscode 3HGQ+46 Benthuizen.Vanaf de parkeerplaats lopen bezoekers (ca. 500 meter) de heuvel op – via een asfaltweg richting een houten kruis en is daar een foto van het open lege graf zichtbaar – om daarna bij de manifestatie te komen.
Daar aangekomen zal muziek, zang en een boodschap van hoop en liefde klinken.
“Wij zullen daar samen vieren wat Jezus lang geleden heeft gedaan. Voor ieder mens, dus ook voor jou als bezoeker”, zo leggen de organisatoren uit.

Voor meer informatie: R.J. van der Straaten, e-mail: straatrj@gmail.com, mobiel: 0640286364.

Foto: Alphenlinkt.nl

Geverifieerd door ExactMetrics