Wát geloven christenen nou precies? Wat betekent Kerst voor ze? Wat is eigenlijk Pasen binnen het christelijk geloof? Als je altijd al antwoord had willen hebben op dit soort vragen, kom dan naar een oriëntatiecursus in Boskoop die op 20 februari van start gaat. En wel op:

Vijf dinsdagen: 20-02 | 27-02 | 05-03 | 12-03 | 19-03
Tijd: 20.00 tot 22.00 uur
Locatie: Ontmoetingscentrum De Brug, Kerkplein 5, Boskoop
Vragen? Aanmelden? Stuur een bericht aan jacq.debruijn@hotmail.nl

In deze korte, informatieve cursus wordt het christelijk geloof uitgelegd aan mensen die daar weinig of helemaal niets van weten. En voorkennis, dat is ook niet nodig. Want: geldt dat misschien voor jou? Dan hoor je zeker bij de doelgroep.
Heb je zelf belangstelling voor het christelijk geloof, maar weet je nog niet wat dat voor jou persoonlijk zou betekenen? Of wil je christenen beter begrijpen? Bijvoorbeeld omdat je een relatie bent aangegaan met een christen, of een kind hebt op een christelijke school. Of omdat je straks meegaat naar een Paasviering. Of omdat je helemaal niet (meer) vertrouwd bent met de Bijbel, maar toch meer wilt weten over de inhoud.

Deelname aan deze cursus is geheel vrijblijvend. Zo wordt er niet geworven voor het lidmaatschap van een kerk of christelijke groep.

De oriëntatiecursus wordt georganiseerd door mensen die het christelijk geloof waardevol vinden en een verrijking voor hun bestaan. Het motto is dan ook: ‘Het waardevolste geschenk! Ontdek wat er in zit’.

Geverifieerd door ExactMetrics