Geen categorie

Huizen van Zegen: een beweging van gewone mensen met een missie

19 augustus 2020 september 28th, 2020


Wij zijn een groep inwoners van Boskoop die er voor elkaar maar ook voor u, voor jou willen zijn. Dat is onze missie. Wij willen als vrienden samenleven. Met iedereen die dat fijn vindt en met allen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Deze tijd vraagt om er te zijn voor elkaar. En, soms, om op te komen voor elkaar. Kortom, wij willen een beweging zijn van mensen, waarin vriendelijkheid en zorgzaamheid voor elkaar belangrijk zijn. Waarbinnen je lekker ontspannen jezelf mag zijn, maar waar je ook je vragen mag neerleggen.

We zijn geen kerk of organisatie. We hebben geen gebouw maar leven als gelovigen met verschillende achtergronden in onze huizen. Tussen andere mensen in. Tussen u, en jij die dit leest. We vinden belangrijk om er juist nu voor elkaar te zijn. Gaan we naar een kerk? Ja, velen van ons wel. Anderen niet. Toch komen wij graag bij elkaar om met elkaar van gedachten te wisselen. Regelmatig eten we met elkaar. Of we drinken wat. En omdat we dat ook graag met jou doen nodigen we je uit om ons eens te ontmoeten.

Je ontdekte ons in het rijtje namen van kerken op deze site. Dat betekent dat wij ‘er toch mee iets te maken hebben’. Dat klopt. Maar dan helemaal anders. Zonder harde banken, zonder dominee of meneer pastoor. Wel met een luisterend oor. Voor jou. Om eens naar jou te luisteren. Niemand moet. Niets is verplicht. Juist daarom zal het je goed doen.

Is dat voldoende om het er eens op te wagen? Ook als je niet gelovig bent, of ‘anders gelovig’ bent, niet weet of je wel in iets of iemand gelooft – om eens contact met ons te zoeken? Stuur een mailtje aan straatrj@gmail.com, of bel 06-40286364 en je ontvangt meer informatie en een vrijblijvende uitnodiging voor een kennismaking bij een van ons.

Graag tot ziens, en groeten van Huizen van Zegen Boskoop,
Roland Jaap van der Straaten

Geverifieerd door ExactMetrics