Houses of Love is een jonge beweging in Nederland van mensen die vanuit een bijzondere invalshoek ‘huis en hart’ openstellen voor een of meer bezoekers. Ook in Boskoop zijn zulke huizen te vinden.

Iedereen kan gebruikmaken van deze mogelijkheid. Wees ‘zomaar ergens welkom’; kom langs voor een gesprek, een kop koffie of thee, of soep, een maaltijd, of voor een moment van rust en ontmoeting. Met mensen in je buurt, die je juist in deze tijd van harte willen ontvangen. Uiteraard houden we rekening met de C-maatregelen en je veiligheid.

Houses of Love zoekt verder inwoners van Boskoop die zich willen aansluiten bij dit netwerk en, dus, kenbaar maken dat zij ook hun huis openstellen.

Op deze site is meer informatie te vinden over dit concept. Via de pagina huisagenda is te zien waar en op welke momenten mensen welkom zijn.

Een House of Love is:

  • Gastvrij – Je bent welkom, wat je achtergrond, verhaal of situatie ook is en hoe je ook in het leven staat. We hebben geen oordeel. Neem gerust contact met ons op en kom eens langs. We vinden het fijn je te ontmoeten en hopen dat je je thuis zult voelen bij ons. 
  • Gul – Wat we in de huisagenda zetten, kost niets. We verwachten ook geen vrijwillige bijdrage als je bij ons langskomt.
  • Gelovig – We zijn christen en geloven in een God die oneindig veel van mensen houdt. De manier waarop we geloven, zullen we nooit aan je opdringen, maar als je vragen hebt over het geloof, of behoefte hebt aan gebed, mag je weten dat je hiervoor bij ons terecht kunt. En zeker ook als je niet gelovig bent of niet naar een kerk gaat ben je welkom en dringen we niets aan je op. We zijn tenslotte allen mensen die samen onderweg zijn.