Een groep leden en bezoekers van een groot aantal kerken in de regio rondom Boskoop organiseerde zondagmiddag 6 september een openluchtdienst, die werd bezocht door zo’n 200 mensen. De organisatoren spreken van “volgelingen van Jezus, en zij die dat hopelijk nog zullen worden”. Dit publiek had zich verzameld op de heuvel van Landgoed Bentwoud en genoten van mooi weer, een fraai uitzicht, goed in gehoor liggende liederen, zang van pastor Leen Koster met Elvis Presley Gospel Songs en de toespraak door Coen Nuijten.

Enkele mensen vertelden over “wie Jezus voor hen is, en waarom het zo goed is om een volgeling van Hem te zijn”, aldus de organisatoren. “We hopen een bijeenkomst als deze vaker te kunnen houden.”

“Corona hield een gedachte Sing In op zaterdagmiddag 24 oktober tegen, maar we gaan vol vertrouwen het nieuwe jaar tegemoet. In 2021 hopen we we nog meer mensen te ontvangen. Op die heuvel daarginds!”

Houd deze site (ikgeloofinboskoop.nl) in de gaten. “‘Komt allen tezamen’, zodra wij weer een openluchtsamenkomst gaan organiseren.”

Geverifieerd door ExactMetrics