Tijdens het komende Paasweekeinde, 29-31 maart 2024, vindt voor het vierde achtereenvolgende jaar het festival Haaspop plaats.
Een nieuw onderdeel wordt gevormd door Black Gospel-sessies. Ook het aanvangstijdstip, op Paaszondag 31 maart, is nieuw. Dit onderdeel begint al om 17.00 uur.

Vanaf dat moment betreedt de Nederlandse ‘Queen of Gospel’ Shirma Rouse het podium. Begeleid en ondersteund door een aantal zangers uit het Zó Gospel Choir en een krachtige band. Het geheel staat volgens de organisatoren “model voor echt iets anders, als aftrap van die laatste, verlengde festivaldag”.

Gezien dit enthousiasme wordt (nu al) een grote toeloop verwacht. Ook omdat een kaartje voor deze Black Gospel Sessions slechts 5 Euro (exclusief een gering bedrag aan administratiekosten) gaat kosten. De eerste consumptie is bij die entreeprijs inbegrepen!
Na afloop volgt een pauze van een uur, waarna het avondprogramma om 19.30 uur verder zal gaan.

In het tentendorp aan de Boskoopse Wijkdijk 67, met ruimte voor duizenden bezoekers, is er na afloop van het einde-middagprogramma voldoende gelegenheid om, onder het genot van een drankje, na te genieten.
Er zullen verschillende foodtrucks staan, met een keur aan gerechten. “Samen met je vrienden, of met jouw hele gezin?”, aldus de projectgroep, onder de vlag van het platform IkgeloofinBoskoop, die dit onderdeel van Haaspop 2024 voor haar rekening neemt.

En met een knipoog: “Een Paasmaaltijd, op deze locatie samen in plaats van thuis, zal voor velen ook nieuw zijn.”

Meer informatie:
Haaspop en kaartverkoop: https://floraboskoop.nl/haaspop/
Locatie Haaspop: Wijkdijk 67, Boskoop
Shirma Rouse: https://shirmarouse.com/
Zó Gospel Choir: https://www.zogospelchoir.com/

Foto: Shirma Rouse, Dufais

Geverifieerd door ExactMetrics