Zondagmiddag 6 september vindt op de heuvel in het Bentwoud een zogenoemde sing-in plaats met openluchtsamenkomst. In het voorprogramma zingt Leen Koster gospelsongs van Elvis Presley. Coen Nuijten houdt een toespraak. Het programma wordt verder gevuld met ‘getuigenissen’ (verhalen van mensen die iets hebben meegemaakt op het gebied van geloof en leiding God in hun leven) en er is samenzang van liederen o.a. de bundel van “Opwekking”.

De overheidsmaatregelen worden volledig gerespecteerd en gehandhaafd. Van gezinnen (huishoudens) verlangen de organisatoren dat zij op 2,5 meter afstand van elkaar blijven.

Parkeren is niet toegestaan op de openbare weg, maar op het voorterrein.
Het advies is om iets mee te nemen op te zitten, gezien de lengte van het programma, net als voldoende drinken. Let op: er zijn géén toiletten aanwezig!

“Tenzij het regent, zal het een schitterende middag worden”, aldus de organisatoren, een groep christenen uit de regio en betrokken bij verschillende (plaatselijke) kerken. Zij “verlangen naar een bijeenkomst waar, uit alle type kerkverbanden, wij samen psalmen, lofliederen en geestelijke liederen zingen tot eer van God die het ook mogelijk heeft gemaakt dat we Hem samen gaan danken voor wie Hij voor ons is, maar ook wil zijn voor hen die Hem nog niet hebben aangenomen. Daarom nodigen wij allen uit om met elkaar God groot te maken en elkaar te bemoedigen in juist deze tijd. Voel je welkom!”

Kijk op openluchtdienst.nl voor alle laatste informatie.

Locatie: Bentwoud, Hoogeveenseweg 71, 2731 LB Benthuizen (tussen Boskoop en Benthuizen)
Tijd: 14.30-17.00 uur
Datum: 6 september 2020