Actueel

Oriëntatiecursus Christelijk Geloof. 
Start: 20 februari. 
Meer informatie volgt. Houd deze site in de gaten. 

Upstream Café

Elke vrijdagavond. Zie elders op deze site.
Boskoop Center, 2e etage, Voorofscheweg 15P

‘Worship’-avond

Op 14 oktober is er een avond van zogenoemde worship in de Dorpskerk in Boskoop. Heerlijk samen zingen – of je komt gewoon luisteren – onder begeleiding van een goed stuk muziek. Toegang is gratis en iedereen is van harte welkom. Aanvang 19.30 uur.

‘Alles komt goed’

In een voorstelling van Theater de Regenboog wordt het thema “Alles komt goed” uitgelegd aan de hand van verhalen, trucjes en meer. Alles komt goed laat op een eenvoudige en interactieve maar ook krachtige manier de boodschap van liefde zien. Waarom heeft God alles goed gemaakt? En hoe is dat gegaan? En wat betekent het op dit moment voor jouw leven? Een voorstelling voor jong en oud!
 
Theater De Regenboog doet op Stille Zaterdag, 16 april 2022 Boskoop aan (Dorpskerk). Tickets: € 7,50 (volwassenen), € 3,50 (kind t/m 15 jaar).
 

Woensdagmorgen op de koffie in Bethel Boskoop

Vanaf woensdag 30 maart 2022 opent Bethel Boskoop elke woensdagmorgen tussen 10.00 en 11.30 uur de deuren van haar gezellige huiskamer voor iedereen in Boskoop e.o. Jong en oud(er) is op deze koffieochtenden “welkom voor een gratis kopje koffie of thee én wat lekkers”, aldus Bethel. “Met het initiatief willen we graag wat gezelligheid brengen in het alledaagse leven.”

Elke woensdag, 10:00-11:30 | Bethel Boskoop, Boomgaard 21, 2771 PC Boskoop


Oudere berichten

Doorlopende paasviering

Landgoed Bentwoud (op de heuvel)
Paaszondag, 4 april 2021, 8:00-17:00 | Benthuizen, Hoogeveenseweg 71 (parkeren)

Contact in de Contactweide
(AFGELAST)

Voor wie niet naar de kerk gaat, maar wel eens wat anders wil meemaken. Die is óm de zondagmorgen welkom in het gebouwtje van de Kinderboerderij in Snijdelwijk Boskoop. Sinds 9 februari staat vanaf 10.30 tot 12.30 uur de deur open. Koffie, thee en limonade met lekkers staat klaar voor wie graag en in vrede komen wil.

LET OP: De eerstvolgende keer is nog onbekend, omdat deze activiteit is afgelast vanwege de coronacrisis.

Een goed gesprek. Een korte overdenking. Een lied misschien, en gemoedelijk om de tafel. Een geheel andere manier van ontmoeting.  Géén dominee, en ook géén meneer pastoor; maar wel speciaal voor jou een Luisterend Oor!

Juist in deze tijd willen we er zijn om met elkaar stil te staan bij de zorgen over het coronavirus en te bidden met elkaar.

We gaan daarom zo snel mogelijk op gepaste wijze door met de ontmoetingen in de kinderboerderij. Houd deze site in de gaten. Heb je intussen vragen, gewoon behoefte aan een gesprek, of wil je een gebed? Mail naar Roland Jaap van der Straaten,  straatrj@gmail.com of bel 0640286364. 

En verder…

Stiltecentrum
Elke zaterdag, 10:00-12:00 | ‘t Kleine kerkje in de BC-straat

Geverifieerd door ExactMetrics